• Maandag

  13:00 - 18:00

 • Dinsdag

  09:00 - 18:00

 • Woensdag

  09:00 - 18:00

 • Donderdag

  09:00 - 18:00

 • Vrijdag

  09:00 - 21:00

 • Zaterdag

  09:00 - 17:00

Familie Kapsalon Zeist

  /  Tips   /  Wake up With Make-up!
wakker worden met makeup

Wake up With Make-up!

Elke moderne vrouw wil er graag op elk moment van de dag er op en top verzorgd uitzien. Met gewone make-up gaat dat niet lukken, maar met permanente make-up (PMU) wel! Permanent is in in principe al een eeuwenoude manier om de gelaatstrekken te accentueren. Vandaag de dag is permanente make-up dan ook een veel gevraagde toepassing echter blijken er nog veel vragen en onzekerheden over te bestaan.

u

Hoe wordt permanente make-up aangebracht?

Bij permanente make-up wordt doormiddel van een ultradunne naald die razendsnel op en neer gaat, een speciale huidvriendelijke pigmentvloeistof in de huid gebracht. Wij werken met natuurlijke en afbreekbare pigmenten, die onschadelijk zijn en gegarandeerd geen kankerverwekkende stoffen bevatten. Uiteraard zijn onze pigmenten wettelijk goedgekeurd in Nederland. Het doel van permanente make-up is ervoor zorgen dat u er ‘altijd’ sprekend uit ziet, het gezicht een boost te geven en het gezicht te openen. Om permanente make-up nauwkeurig aan te brengen is vakmanschap en betrouwbare apparatuur een vereiste.

 

 

 

De mogelijkheden van permanente make-up

Wenkbrauwen

Dunne en/of niet onregelmatige haargroei van de wenkbrauw wordt met permanente make-up volledig gecorrigeerd, zodat een egale en gelijkmatige wenkbrauwlijn ontstaat zoals alleen visagisten dat kunnen maken. Met de juiste wenkbrauw kun je het gezicht als het ware optisch ‘’liften’’. Eventuele littekens in de wenkbrauwen kunnen eveneens met permanente make-up worden gecamoufleerd. Heeft u vroeger te veel geëpileerd en nu bijna geen wenkbrauwen meer, met permanente make-up wordt uw gezicht weer compleet

Ogen

Met permanente make-up kan met behulp van verschillende kleurstellingen de uitstralingen van de ogen worden veranderd en uiteraard worden verfraaid. Bij de eyeliners wordt altijd tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd. Het geeft een natuurlijke en volle oogopslag. Omdat wimperpigmentatie de ogen op een hele natuurlijke manier laat spreken, wordt dit ook veel bij mannen gedaan. Het is ook mogelijk om een brede boven eyeliner te zetten of zelfs met een schaduw. Zo kunnen ook grote of te kleine ogen optisch in de juiste verhouding worden gebracht tot het totale aan aangezicht

Lippen

Bij de lipcontouren kan men met permanente make-up op een natuurlijke manier wat voller maken het corrigeren van lippen, zodat deze een symmetrisch aanzicht krijgen is een belangrijke toepassing van permanente make-up. Bij de lippen kunt u niet alleen kiezen voor een echte lipliner in de door u gewenste kleur, maar ook voor een minder opvallende lipliner die een vage lipcontour weer mooi vorm geeft. Daarnaast is het mogelijk om uw lipliner in schaduw effect te laten verlopen of zelfs uw gehele lippen (full lips) te pigmenteren waardoor u geen lipstick meer hoeft aan te brengen. Full lips is erg geschikt voor vrouwen met bleke lippen, omdat de lippen dan vaak wegvallen in het gezicht. Ook is er de mogelijkheid om een hazenlip/schisis te verfraaien.

Nieuw: wimper extensions

De voordelen:

 • Op ieder moment een sprekende blik
 • Mooie volle en lange wimpers met natuurlijke uitstraling
 • Maakt mascara, wimperverf of wimperkruller overbodig
 • Lengte, dikte en kleur aangepast aan uw wensen
 • Praktisch gewichtloos, u voelt de extensions niet
 • Bestand tegen water, traanvocht, licht, zon en zee
 • Blijven 2 maanden zitten, voor een langdurig resultaat kunt u regelmatig uw wimper extensions laten op/bijvullen