• Maandag

  13:00 - 18:00

 • Dinsdag

  09:00 - 18:00

 • Woensdag

  09:00 - 18:00

 • Donderdag

  09:00 - 18:00

 • Vrijdag

  09:00 - 21:00

 • Zaterdag

  09:00 - 17:00

Familie Salon Zeist

Voorbeeldpagina

+10 jaar

Ons verhaal

Zo trots 10 jaar Magic Hands is een mijlpaal die gevierd moet worden. Het lijkt eigenlijk een stuk korter geleden dat onze salon haar deuren opende; de tijd vliegt Maar stilzitten is dan ook geen optie voor mij.

Kwaliteit staat voorop

Inmiddels zitten we allebei meer dan 15 jaar ‘in het vak en mogen we ons wel ‘professional’ noemen. We hebben al heel wat trends voorbij zien komen en ze zelf geknipt, gekleurd en gestyled. Ook kennen we alle soorten haar en bijbehorende ‘problemen’. Bij elkaar opgesteld geeft dat de zekerheid van ervaring en routine, maar tegelijkertijd zul je merken dat we nog net zo enthousiast en fanatiek als dag 1 zijn.

We werken ook bewust met Goldwell, een merk dat niet alleen een uitgebreid assortiment heeft, maar vooral een constante, hoge kwaliteit. Bovendien introduceren ze regelmatig innovatieve producten en bijbehorende opleidingen zodat we altijd up to date zijn.

Geen klant is hetzelfde en daarom vinden we een persoonlijke benadering heel belangrijk. Dat klinkt cliché, maar het is gewoon zo. Bij een nieuwe coupe kijken we goed naar wat bij je gezichtsvorm past, bij een nieuwe kleur naar je huidtint. We bespreken je eerdere ervaringen of bekijken samen een aantal voorbeelden. Zo weet je vooral waar je aan toe bent.

Bij Magic Hands moet je je bovendien echt welkom voelen. Het is toch ook een momentje voor jezelf! We hebben dan ook een lekkere zithoek, stapels tijdschriften om inspiratie op te doen en natuurlijk heerlijke koffie.

Bijzonder ervaring

Wat maakt Magic Hands een fijne Kapper om naartoe te gaan ?

Vertrouwen

Wat maakt Magic Hands uniek?

Onze kwaliteit. Zoals gezegd; dat staat op nummer 1. Maar eigenlijk ook onze veelzijdigheid. Natuurlijk knippen en kleuren we de mooiste coupes, maar we zijn ook vakkundig op het gebied van ‘threading’(epileren met een touwtje), feestkapsels en permanente make up. De meeste klanten ontdekken dit in de loop van de tijd en zijn blij dat ze op 1 adres terecht kunnen.

Familie Kapsalon Zeist

Laat u verassen door onze proffesionals

Gulsah Ortak
Hairstyling Magic Hands

Meer weten over ons

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua tetur sed do.